Slagerij De Boer

Slagerij De Boer

Slagerij De Boer

Afbeelding

Vers vlees

De oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord. 

Natuurlijk is ook de bereiding van groot belang voor een smakelijk gerecht. Wij vertellen graag met passie bij jouw aankoop hoe het product het lekkerst bereid kan worden Wij kunnen eventueel de juiste kruiden en sauzen die wij in de winkel aanbieden erbij adviseren. Vraag ons team in de winkel voor bereidingstips en menusuggesties.

Bereidingstips



Afbeelding

Rundvlees

Ons rundvlees komt van koeien (vaarzen) welke lopen in de weilanden van de Zuidwesthoek. Deze koeien groeien op natuurlijke wijze en worden met respect behandeld. Wij kopen de koeien levend in, waarna wij deze laten slachten.

Wenst u biologisch rundvlees? Ook dat bieden wij aan in ons assortiment! Vraag in de winkel naar meer informatie.

runderlappen - sucadelappen - riblappen - ribstuk - cote de boeuff - bavette - rib eye - chateau briand - short rib


Varkensvlees

FRIBERNE

Friberne is Fries varkensvlees met de smaak en kwaliteit van vroeger. De varkens worden opgefokt met liefde, persoonlijke aandacht en een gezond, natuurlijk dieet. Het duurzaam geteelde ruwvoer wordt aangevuld met een mengsel met kruiden die varkens in de natuur graag eten, waaronder eikenbast, knoflook, jeneverbes, wilde tijm, oregano, vliesbessen, fenegriek en kastanje. De kruiden zorgen voor een beter welzijn van de varkens en dragen bij aan een natuurlijke, pure smaak van het vlees. Een extra smaakmaker daarbij is het hogere vetgehalte van het vlees, zowel het intramusculaire vet als het gewaardeerde vetrandje.

De dieren krijgen individuele aandacht en de gezondheid van elk dier staat onder controle van een door de fokker aangewezen veearts. Ook het transport is speciaal ingericht in dienst van de gezondheid en staat in het teken van zo weinig mogelijk stress van de dieren, wat na de slacht een kwalitatief veel beter stuk vlees levert. De samenwerkende partijen staan voor een korte weg van varkenshouder via de slachterij en de grossier naar de ambachtelijke slager of de horeca.

procureur - varkenslende - pulled porc

www.friberne.nl

Afbeelding ​​​​​​​


Lamsvlees 

Wij hebben vers Hollands lamsvlees in ons assortiment. De producten worden voor je ingevroren, zodat deze langer vers blijven. Wilt u producten die niet vast in ons assortiment te vinden zijn? Neem contact met ons op, of kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Ook hebben wij regelmatig Nieuw Zeelands lamsvlees.

lamsschouder - lamsbout - lamsracks - lamsstoofvlees - lamsgehakt


Gans

In ons assortiment vindt u ganzenvlees, geschoten door Yde zelf! De ganzen worden vervolgens ook door ons geslacht en verwerkt tot smakelijke producten.

ganzenborst - ganzenfilet - hele gans - gerookte ganzenborst - grillworst - stoofvlees ingeblikt - droge worst

Vind ons op de jagersvereniging


Slagerij De Boer

Jongemastraat 35
8701 JB Bolsward

0515-573795
yde@slagerijdeboerbolsward.nl

KVK 01055287
BTW NL001527589B67

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
+ op de markt van 8 tot 12.30 uur
Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur


Over ons

Al sinds 1991 kunt u bij Slagerij Yde de Boer terecht voor het lekkerste vlees.

Inmiddels is het alweer de 4e generatie die de slagerij draaiende houdt. In 1906 werd de slagerij gestart in Makkum. Via Gaast is de slagerij uiteindelijk in 1991 terecht gekomen in Bolsward.
Dit jaar is de slagerij dus al 30 jaar gevestigd op de huidige locatie!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.