Slagerij De Boer

Slagerij De Boer

Slagerij De Boer

Afbeelding

Vers vlees

De oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord. 

Natuurlijk is ook de bereiding van groot belang voor een smakelijk gerecht. Wij vertellen graag met passie bij jouw aankoop hoe het product het lekkerst bereid kan worden Wij kunnen eventueel de juiste kruiden en sauzen die wij in de winkel aanbieden erbij adviseren. Vraag ons team in de winkel voor bereidingstips en menusuggesties.

Bereidingstips



Afbeelding

Rundvlees

Ons rundvlees komt van koeien (vaarzen) welke lopen in de weilanden van de Zuidwesthoek. Deze koeien groeien op natuurlijke wijze en worden met respect behandeld. Wij kopen de koeien levend in, waarna wij deze laten slachten.

Wenst u biologisch rundvlees? Ook dat bieden wij aan in ons assortiment! Vraag in de winkel naar meer informatie.

runderlappen - sucadelappen - riblappen - ribstuk - cote de boeuff - bavette - rib eye - chateau briand - short rib


Varkensvlees

GAASTERLANDER

Het Gaasterlander Kruidenvarken is herkenbaar aan de unieke smaak en hoge kwaliteit; heerlijk mals varkensvlees met een volle smaak. De belangrijkste voorwaarden voor deze goede kwaliteit zijn niet alleen het unieke fokprogramma, de uitgebalanceerde voeding en de gezondheid van de varkens, maar ook het beheersen van de gehele keten. Om de kwaliteit voor zowel de varkens, de boeren, haar omgeving, als de consument te garanderen, werken alle partijen in de gehele keten nauw samen met elkaar.

www.gaasterlander.nl

Afbeelding


Lamsvlees 

Wij hebben vers Hollands lamsvlees in ons assortiment. De producten worden voor je ingevroren, zodat deze langer vers blijven. Wilt u producten die niet vast in ons assortiment te vinden zijn? Neem contact met ons op, of kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Ook hebben wij regelmatig Nieuw Zeelands lamsvlees.

lamsschouder - lamsbout - lamsracks - lamsstoofvlees - lamsgehakt


Gans

In ons assortiment vindt u ganzenvlees, geschoten door Yde zelf! De ganzen worden vervolgens ook door ons geslacht en verwerkt tot smakelijke producten.

ganzenborst - ganzenfilet - hele gans - gerookte ganzenborst - grillworst - stoofvlees ingeblikt - droge worst

Vind ons op de jagersvereniging


Slagerij De Boer

Jongemastraat 35
8701 JB Bolsward

0515-573795
yde@slagerijdeboerbolsward.nl

KVK 01055287
BTW NL001527589B67

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur

Over ons

Al sinds 1991 kunt u bij Slagerij Yde de Boer terecht voor het lekkerste vlees.

Inmiddels is het alweer de 4e generatie die de slagerij draaiende houdt. In 1906 werd de slagerij gestart in Makkum. Via Gaast is de slagerij uiteindelijk in 1991 terecht gekomen in Bolsward.
Dit jaar is de slagerij dus al 30 jaar gevestigd op de huidige locatie!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.