Slagerij De Boer

Slagerij De Boer

Slagerij De Boer

Afbeelding

Bereidingstips

Voor het bakken van biefstuk, entrecôte, filetlapjes, varkenshaas, rosbief en schnitzels.


Voorbereiding

Zorg dat het vlees niet te koud is. Haal het tijdig uit de koelkast.


Kruiden

RUNDVLEES

Zout en kruiden vlak voor of tijdens het bakken

VARKENSVLEES

± 30 minuten voor de bereiding kruiden (beter voor de smaak)

KIP

± 30 minuten voor de bereiding kruiden (beter voor de smaak)



Afbeelding

De oven

Begin met het instellen van de oven op 90 graden Celsius en plaats alvast uw presenteerschaal of bord in de oven.


Bakken

  1. Plaats de koekenpan op hoog vuur.
  2. Wacht even tot de pan heet is.
  3. Doe vervolgens uw bak- en braadproduct in de pan
  4. Dit uit laten bruisen.
  5. Dan het vlees van u af in de pan doen.
  6. U bakt in enkele minuten het vlees (alleen een mooie kleur geven).
  7. Daarna plaatst u het vlees op de presenteerschaal in de oven.


Rusttijd in de oven

Hangt van de dikte af, maar ter indicatie.

BIEFSTUK

Ongeveer 15 - 20 minuten.

SCHNITZEL

Ongeveer 10 - 15 minuten.

ROSBIEF

Oongeveer 40 minuten of langer.

VARKENSVLEES

Ongeveer 20 - 30 minuten.

Afbeelding


Slagerij De Boer

Jongemastraat 35
8701 JB Bolsward

0515-573795
yde@slagerijdeboerbolsward.nl

KVK 01055287
BTW NL001527589B67

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
+ op de markt van 8 tot 12.30 uur
Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur


Over ons

Al sinds 1991 kunt u bij Slagerij Yde de Boer terecht voor het lekkerste vlees.

Inmiddels is het alweer de 4e generatie die de slagerij draaiende houdt. In 1906 werd de slagerij gestart in Makkum. Via Gaast is de slagerij uiteindelijk in 1991 terecht gekomen in Bolsward.
Dit jaar is de slagerij dus al 30 jaar gevestigd op de huidige locatie!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.