![]() Slagerij De BoerSlagerij De Boer |
Voor het bakken van biefstuk, entrecôte, filetlapjes, varkenshaas, rosbief en schnitzels.
Zorg dat het vlees niet te koud is. Haal het tijdig uit de koelkast.
Zout en kruiden vlak voor of tijdens het bakken
± 30 minuten voor de bereiding kruiden (beter voor de smaak)
± 30 minuten voor de bereiding kruiden (beter voor de smaak)
Begin met het instellen van de oven op 90 graden Celsius en plaats alvast uw presenteerschaal of bord in de oven.
Hangt van de dikte af, maar ter indicatie.
Ongeveer 15 - 20 minuten.
Ongeveer 10 - 15 minuten.
Oongeveer 40 minuten of langer.
Ongeveer 20 - 30 minuten.
Jongemastraat 35
8701 JB Bolsward
0515-573795
yde@slagerijdeboerbolsward.nl
KVK 01055287
BTW NL001527589B67
Maandag | gesloten |
Dinsdag | 08.00 - 18.00 uur |
Woensdag | 08.00 - 18.00 uur |
Donderdag | 08.00 - 18.00 uur |
Vrijdag | 08.00 - 20.00 uur |
Zaterdag | 08.00 - 17.00 uur |
Al sinds 1991 kunt u bij Slagerij Yde de Boer terecht voor het lekkerste vlees.
Inmiddels is het alweer de 4e generatie die de slagerij draaiende houdt. In 1906 werd de slagerij gestart in Makkum. Via Gaast is de slagerij uiteindelijk in 1991 terecht gekomen in Bolsward.
Dit jaar is de slagerij dus al 30 jaar gevestigd op de huidige locatie!
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.